Obiectiv Nikon PC-E Nikkor 24mm f / 3.5D ED

PC-E Nikkor 24mm f / 3.5D ED Fixed Focus MANUAL. Obiectiv înclinare

6.418,00 lei

Acest obiectiv ultra-larg, cu control de perspectivă, are capacitate de înclinare, deplasare și rotire, perfect pentru fotografii arhitecturale, comerciale si fotografii de natura.
Categories: ,

Description

Specificatii cheie :

– Obiectiv ultra-lat, cu control al perspectivei (PC), cu capacitate de înclinare, deplasare și rotire, perfect pentru fotografii arhitecturale și naturale.

– O gamă largă de deplasare, plus sau minus 11,5 mm, cu un interval de înclinare de plus sau minus 8,5 grade asigură un control excepțional.

– Capacitate de rotire de plus sau minus 90 de grade, în trepte de 30 de grade, pentru efecte versatile de înclinare / înclinare.

– Trei elemente de sticlă cu dispersie ED (Extra-low Dispersion) oferă o claritate superioară și o corecție a culorii prin minimizarea eficientă a aberațiilor cromatice.

– Trei elemente asferice elimină practic coma și alte tipuri de aberații ale lentilelor chiar și la cea mai largă deschidere.

– Nano Crystal Coat elimină practic reflexiile interne pe o gamă largă de lungimi de undă, pentru o claritate a imaginii și mai mare.

– Acoperirea super-integrată Nikon de înaltă performanță (SIC) oferă o performanță superioară a culorilor și reducerea substanțială a fantomelor și a flăcării.

– Diafragma rotunjită cu 9 lame pentru apariția mai naturală a elementelor de imagine din afara focalizării.

In cutie :

1. Obiectiv Nikon PC-E Nikkor 24mm f / 3.5D ED

2. Capac frontal (LC-77)

3. Capacul spate

4. Hood Lens (HB-41)

5. Carcasă moale

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Obiectiv Nikon PC-E Nikkor 24mm f / 3.5D ED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *