Canon Obiectiv EF 35mm f / 2 IS USM

2.102,00 lei

O actualizare modernă la un obiectiv cu unghi larg versatil, compact și ușor, EF 35mm f / 2 IS USM este incredibil de luminos și oferă stabilizare si calitate superioara a imaginii.

Cu o structură mecanică și optică reproiectată,

EF 35mm f / 2 IS USM prezintă o lentilă asferică GMo pentru o calitate ridicată a imaginii, cu performanțe îmbunătățite la periferie.

Incorporează un sistem de focalizare spate și un USM de tip inel pentru o performanță de autofocus mai rapidă și mai precisă.

Focalizarea manuală full-time permite focalizarea manuală în modul AF, o unitate cu micro-pas oferă o funcționare mai silențioasă, iar o unitate de focalizare la viteză mică oferă rezultate optime pentru filmarea video.

Sistemul de stabilizator Canon Optical Image oferă efectul echivalent al 4 opriri și poate detecta fotografierea normală sau panoramarea trecand automat la modul IS optim.

Compact și ușoar, EF 35mm f / 2 IS USM are o diafragmă cu 8 lame cu deschidere circulară pentru fundaluri subtile, o distanță minimă de focalizare de 0,79 ft./0.24m, plus acoperiri de lentile optimizate pentru minimalizarea umbrelor.

Categories: ,

Description

Specificatii cheie:

-Stabilizatorul de imagine echivalent cu o viteză a obturatorului aproximativ patru pași, oferă imagini ascuțite la lumină scăzută atunci când este ținut de mână. Realizează o distanță de focalizare minimă de 0,24 m / 0,79 ft și o mărire maximă de 0,24 x. Focalizarea reală și USM inelele obțin autofocusarea de mare viteză. Funcția de focalizare manuală full-time permite utilizatorilor să se concentreze manual după autofocare

-Calitate ridicată a imaginiiAberările cauzate de optica lentilelor sunt corectate prin utilizarea unui element lentilă asferică GMo, rezultând o calitate ridicată a imaginii. Flare și fantomă sunt reduse la minimum prin dispunerea și acoperirea optimizată a lentilelor. F-stop larg deschis (f / 2) oferă o putere descriptivă deosebită pentru fotografierea portretului. O imagine circulară excelentă a tonului moale se realizează printr-o deschidere circulară cu 8 lame.

-Controlul acționării în trepte Silent OperationMicro permite mișcarea silențioasă a diafragmei și inelul de viteză redus USM eficient pentru filmare.

In cutie:

-EF 35mm f / 2 IS USM

-Capac frontal E-67 ll

-Capacul spate

Specificații

Greutate (g):210
Diametrul filtrului (mm):52
Mărire maximă (x):0,23
Mărire cu tub de extensie EF12:.58-0.35
Mărire cu tub de extensie EF25:1.00-0.77
Diagonala unghi de vedere:63 grad
Unghiul de vedere orizontal:54 de grade
Construcția obiectivului (elemente / grupuri):7/5
Max. Diametru x Lungime (mm):67.4×42.5
Apertură minimă:22
Nr de lame de diafragmă:5
Cea mai apropiată distanță de focalizare (m):0,25
Actuator AF:AFD
Carcasă moale:ES-C9
Parasolar:EW-65

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canon Obiectiv EF 35mm f / 2 IS USM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *